SHORINJI KEMPO

Gassho,

 Vítám Vás  na webových stránkách Shorinji Kempo- klubu Karlovy Vary. Klub již běží od září 2005 a je prvním v ČR, kde se Shorinji Kempo vyučuje.

 Věnuji se bojovým uměním více než třicet let a za tu dobu jsem měl možnost poznat, jak náročná cesta to je. Ale věřte, že vynaložené úsilí se Vám stonásobně vrátí. Dáte svému životu cíl a řád, budete schopni obstát v náročných životních situacích a tam, kde jiní selhávají, či rezignují, budete schopni díky své velké vnitřní síle, získané cvičením, se ctí obstát.  Cílem našeho umění je vychovat jednotlivce, který bude prospěšný společnosti, bude mít disciplínu a sílu nato, aby  mohl pomoci sám sobě a  stejně tak i  ostatním. Společný trénink v uvolněném a zajímavém prostředí, vede také ke vzniku nových přátelství a kamarádství.

V  klubu jsou vítány všechny věkové kategorie. Tak přijďte bez ohledu na své schopnosti, dovednosti a svou minulost. Shorinji Kempo cvičí pokročilí a také úplní začátečníci. Tréninková jednotka má 90 minut. Studenti mají možnost zdokonalovat své umění také o víkendových cvičeních, seminářích, na letních kempech pod vedením japonských instruktorů a nebo si zacvičit na semináři u moře.

Tyto stránky jsou určeny Vám, kteří se zajímáte o bojová umění a máte zájem dozvědět se něco více o Shorinji Kempo.

Věřím , že se brzy uvidíme.

 Kesshu,

Miroslav Ponert - instruktor

 Na této hlavní stránce vždy naleznete aktuální novinky z akcí či tréninků. Máte možnost se zaregistrovat na naše fórum a přispět do diskuze s ostatními uživateli. Pokud se stanete členem klubu, budete mít přístup do interních částí fóra, které je jinak skryto veřejnosti, možnost psát vlastní články a publikovat své fotky s tématikou Shorinji Kempo. Také pokud se stanete sponzorem klubu, budete mít možnost reklamy na stránkách, s vytvořením prezentace Vaší firmy, samozřejmostí je banner na hlavní stránce a další propagace na sportovních utkáních (více v sekci sponzoring). Doufám, že s technickou částí fóra budete spokojeni a pokud budete mít nějaké návrhy, nápady či připomínky sdělte je instruktoru Miroslavu Ponertovi.

POZOR ! Pokud se registrujete na stránkách (kde se právě nacházíte), budete mít možnost po schválení psát novinky a články, které budou po odsouhlasení adminem na hlavní stránce tohoto webu, jako aktuální novinka. Pokud se chcete účastnit diskuze, musíte si ještě udělat registraci na diskuzním fóru.

 Hezký den – Admin

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.